måndag, juli 30, 2007

jobb jobb

Rivstart efter kort-semestern.. Började direkt med mina 8 dagars jobb i sträck:(.
Jaja, nu är jag åtminstone halvvägs, på fredag har jag äntligen en ledigt igen. Ledig över helgen och sedan är kommande två veckor lite lättare inför semestern. Jobbar bara4 dagar/vecka:).

Så nu sitter jag ju här i Hagalund igen, läget verkar dock vara under kontroll för tillfället men som en kollega brukar säga det är bara ett samtal från katastrofen;). Ligger en hel del i det. Det kan köra ihop sig ganska kraftigt bara av en händelse faktiskt.

Klockan är bara nio och jag slutar två.... Men idag ska jag bar aslöa när jag kommer hem. Pållen har ledigt. Kanske blir Rose en stund fast nu känns det mest som soffan;).

.................................................................................

torsdag, juli 26, 2007

Fisk!

ja, fisk är vad jag äter nu.. Fisk med dillsås.
Eller försöker äta åtminstone, bränner tungan hela tiden, och innan fick jag värma om för det var inte varmt nog. Knepigt med mikrougnar;).

Är tillbaka på jobbet efter mina 9 dagars "minisemester". Känns helt ok även om jag helst skulle fortsätta vara ledig så klart.
Vad jag gjort när jag var ledig? Först så åkte jag ned till S i Skåne, där jag såklart tittade på Falsterbo horse show, lekte med underbara flat coated vovven T och bara njöt av hur msysigt det var när vi åkte runt och så. Vill se MERA, blir nog kanske en resa till dit om nån månad:).

Efter det var jag hemma med pållen försökte varva ned, gjorde en stor-röjning hemma och hann spela lite R.O.S.E online. Lagom när jag varvat ned ordentligt så upptäckte jag att Sigge ninen (kanin) hade blivit lite risig. Han var ju blind sen tidigare men verkat klara det ok. Nu hittade jag en misstänkt tumör samtidigt som han verkade lite hängig. Så då bar det iväg till veterinären för avlivning. Jag saknar dig så min älskade vän! Skönt att jag hade ett par dagar ledigt kvar efteråt eftersom det följde en viss energilöshet när Sigge var borta.

Så nu känns det på sätt och vis skönt att vara tillbaka på jobbet igen, det håller väl tankarna sysselsatta och så. Var ganska lugnt och bra på jobbet också (sitter ju här och skriver tex).
och om tre veckor är det dags för RIKTIGA semestern:)

En annan härlig sak är att jag börjat få en och annan kommentar om att jag gått ned i vikt, verkar som det verkligen märks nu, gör mig ju bara mer sporrad!. Ska ned 10 kg till, sen "bara" försöka hålla den vikten:).

måndag, juli 16, 2007

Natt i Hagalund!

Nu sitter jag här och nattjobbar igen.
Det är tyst, det är lugnt inga tåg eller lok rör sig utanför ens.
Men om jag tittar mot horisoonten ser jag att himlen ser lite ljus ut, en ny dag är på väg att födas.
En ny dag, jag kommer dock sova bort en stor del av den hoppas jag. kände mig så trött tidigare idag (igår om man ska vara noga det är väl snarare morgon nu). Hade ont och var stel överallt.

Men om tre timmar, då ni behöver jag inte tänka på jobb på nio dagar!
I stället blir det Skåne, Sanna, Tequila, Falsterbo, löshoppning, vila, stall och förhoppningsvis sol för hela slanten!.

söndag, juli 15, 2007

Början...

Sitter här på jobbet och väntar på att snart få gå hem efter ett låååångt nattpass. Fick börja lite tidigare i och med att det saknades folk. Ska bli skönt att sova efter 12 timmars jobb i alla fall.

Kom på alldeles nyss att jag vill fixa en sida där ni som inte vill se alla hästsaker utan mer veta det lilla andra som händer i mitt liv kan kolla. Återstår att se hur väl jag underhåller den dock.
I alla fall hoppas ni ska finna det intressant att titta lite här sedan så småningom.

Och ja om nu nån mot förmodan skulle undra; Det är samma LadyLoor som spelar Rose online evolution;).

Tankar såhär på morgonkvisten är nog mest jag vill sooooova. Och en tacksam tanke till den som var här och höll mig sällskap en lång stund i natt. Du vet vem du är! jättetrevligt med sällskap när det är så lite att göra.

trött, trött, TRÖTT. Men nu bör kollegan komma inom 20 minuter för att lösa av:)